sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Uusi vuosi, vanhat kujeet

Niin sitä ollaan uutta vuotta kulutettu jo useampi viikko. Me olemme elelleet normaalia arkea, joka toki on hieman sisältänyt reenailua. Tämän vuoden tavoitteet jäivät asettamatta, joten voinen rauhassa vaan huokaista. ;) No kai me sentään jotain yritämme tavoitella, niin pysyy hommassa joku juju.

Ruskan tavoitteet vuonna 2014:
- Agilityssä löytää taas vauhti kisaradoille, sekä keskittyä etenkin pystyhypyn opetteluun ja kääntymiseen. Kesällä korkkaamme SM-kisat Tapereella ja MM-karsinnat Rovaniemellä. Lupa osallistua on. Heinäkuun loppupuolella voimme taas vastaanottaa agisertejä, joten loppuvuoden tavoite olisi onnistua nyysimään viimoinen serti. Hyppyserteistä ei haaveilla.
-Tokossa me koitamme tavoitella avoimen luokan koulutustunnusta.
-Tottis olisi se juttu, mikä pitäisi saada kuntoon edes ALO-luokka.
-Haussa pyrimme kehittymään, kunhan vaan pääsisimme reenaamaan kunnolla. Viime kesänä reenit jäi olemattomiksi. Esineruutu kaipaa myös parempaa tarkastelua.
-Silmätarkki ja geenitesti, jos kaikki kunnossa, niin loppuvuodesta suunnitellaan mammalomaa.

Nukan tavoitteet:
-Agilityssä saada yhteistyö toimimaan. Nousta kolmosluokkaan, mielellään niin, että saisimme SM-kisoihin seurajoukkueen.
-Tokossa yrittää saada yhteistyö toimimaan ja hioa alokasluokan liikkeet kuntoon. Josko sitten viimeistään syksyn erkkareissa kokeisiin.
-Tehdä jälkeä ja mennä siinä eteenpäin.
-Paimentelua lampailla, josko myös poropaimennustesti (taipumustesti) .
-Silmä- ja polvitarkki.

Nonan tavoitteet:
-Agilityssä oppia yhteistyötä. Saada kontaktit, pujottelu ja useat perusasiat kuntoon. Korkata kisaura. Toiveissa tämän vuoden puolella nousta kolmosiin, mutta ei oteta paineita. Nonan kanssa homma on niin erilaista, ettei yhtään tiedä mitä siellä kisaradalla tapahtuu.
-Tokossa päästä yli ahdistuksesta, joka tappaa molempien motivaatiota. Löytää reeni-into. Toiveissa korkata "kisaura".
-Tehdä tottikseen pohjia, BH loppuvuodesta, jos homma toimii.
-Haussa ja jäljellä mennä eteenpäin. Tämä kausi oli hyvin heikko haun osalta.
-Opetella valjakkohiihdon saloja. Tavoitteena löytää motivaatio juoksemiseen/ vetämiseen, vaikka suksija tuleekin perässä.

Sonin tavoitteet:
-Käydä lampailla.
-Terveystarkastuksia.
-Opetella kunnon koirakansalaiseksi, pysyä terveenä ja iloisena pikkupoikana.

Noh! Nyt ne on taas kirjattu. Mitään suuria tavoitteita ei asetettu, lajeja kun on sen verran paljon, että kaikkeen ei aika riitä panostamaan kunnolla. Näillä mennään.

Viime viikonloppuna käytiin Nonan kanssa Tamminäyttelyissä, joissa oli myös osa Nonan sisaruksista. Nonalle tulos NUO EH3 eli näytelmät olis nyt plakkarissa. Sen verran jännitti tää näytelmätouhu, että törkkäsin Nonan esitettäväksi velipojan omistajalle. Ihan hienosti se Nona siellä kehässä kipitti ja jonkun aikaa jopa seisoa pönöttikin, vaikka eipä me juuri jaksettu reenailla näytelmäjuttuja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti