sunnuntai 22. maaliskuuta 2015

Talviteloilta esineille

Tänä viikonloppuna aktivoiduttiin vaihteeksi treenailemaan esineitä porukalla. Onhan mun pitänyt tehdä motska treeniä tässä talven mittaan, mutta ihan muutamaan kertaan ne on jääneet. Ruskapa sitten yllätti minut ihan totaalisesti. En tiedä oliko ne pari treeniä jo tuonneet sen tavoitellun esinemotivaation, mutta hienolta näytti Ruskan meno, vaikka itse sanonkin. Siinä oli jo sitä asennetta, mitä niin toivon. Kas tässäpä Ruskan menoa jopa kerrankin ihan videolla.

Eka lenkki oli joku härölenkki, joka kaartoi pois alueelta ( ei näy videolla), mutta sitten se loksahti kohdalleen ja kolmella pistolla nousi esineet. Tuuli tuli tarkoituksella edestä. Nonakin teki lähes yhtä hienoa jälkeä. Hyvin käyttivät nenää, vaikka tuuli kyllä oli sen verran selvä, että kyllähän tuossa pitäiskin saada haju helposti. Nona teki myös pari ilmaisua ja ne vaikutti jo ihan lupaavilta.

Muuten me ollaan käyty hiihtämässä lyhyitä vetoja ja nautittu hankikeleistä. Nyt vaan vaikuttaa siltä, että perjantain hiihtotreenit kuluttivat Nonan tassuja sen verran, että neiti alkoi ensin aristelemaan ja nyt sepelillä selvästi kinkkaili. Tossuja en vaan saa pysymään kunnolla jalassa, joten Nona joutuu nyt siputtelemaan hihnassa lenkit. Hanget ovat onneksi sen verran sileät, että siellä ei tassuja tarvi aristella, kunhan ei vaan ihan päättömästi juoksennella.

Olihan se vähän odotettavissa, että kohta jonkun tassut aukee, kun melkoista rallia ovat tytöt vetäneet lenkeillä vetäneet. Nonan kohdalla vielä nuo hiihtovedot ovat olleet hyvin tassuja kuluttavia.


Vähän ollaan otettu lenkkien yhteydessä tokoilukin. Aksaakin käytiin taas muistelemassa ensin omissa treeneissä ja Nonan kanssa vielä ProPerron valmennusryhmässä. Pari viikkoa taukoa näkyy etenkin ohjaajassa, joka ei oikeen muista liikkua. Josko me kohta taas päästäis kokeilee kisamenoa, vaikka eihän ne kontakti nyt ihan kunnossa ole.

Muutaman viikon takaisia kuvia poroilla vierailustakin saatiin. Kuvat ottanut Merja Soudunsaari.
Ruska
Ruska


Nukka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti