sunnuntai 22. joulukuuta 2013

Hyvää Joulua!!

Kylläpäs se aika vierii. Me olemme melko hiljaisissa merkeissä menty joulukuu, ainakin harrasteluiden ja treenien osalta. Hiljaista meillä ei ole ollut ja puuhaa on riittänyt. Soni muutti takaisin meidän laumaan, äitinsä helmoihin. Heti alkuun saimme kunnon tulikasteen, kun Ruska aloitti juoksunsa. Ne sujui yllättävän leppoisasti - onneksi. Soni sujahti meidän laumaan ongelmitta, mitä nyt Nona vähän yritti alkuun viestittää, ettei tarvisi pojanklopin täällä nurkissa asustaa. Aika on kulunut hioessa Sonille meidän lauman tapoja ja sääntöjä. Nämä poika on ottanut nöyrin mielin vastaan, sillä Soni todella tahtoo olla kuuliainen herrasmies.

Joulu on melkein jo ovella, vaikka joulumieltä ei ole oikeen kuulunut eikä näkynyt. Ilmat nimittäin ovat olleet niin kurjia, kun vettä on sadellut ja lämpömittari huitelee ihan väärällä puolella. Lumikin on vain käväissyt maassa ja haihtunut vesisateiden myötä hyvin ohueksi harsoksi.  Pääsimme onneksi joulun viettoon Lapin Taikamaahan, jossa lunta riittää. Kyllä se lappalaisen mieltä lämmitti, kun pääsi kierimään ja möyrimään kunnon lumihankeen.

Ennen lomalle suuntaamista pyörähdimme Nonan kanssa RumaRakilla. Nona yllättäen esitti hyvin osaavia otteita. Se tuli hyvin ohjaukseen, haki esteitä ja oli loistavan vauhdikas. Kepit ja kontaktit ovat oleet meidän murhekryyni ja kyllä niiden kanssa vielä on tekemistä. Keppien kanssa ollaan nyt otettu takapakkia ja kontaktit eivät ole selkeytyneet. Sain kuitenkin hyvää palautetta ja peiliin kai saa taas katsella - se johdonmukaisuus reeneistä on puuttunut, kun olen olettanut koiran osaavan.

Mutta nyt joulun valmisteluun..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti