lauantai 3. lokakuuta 2015

Syksy on täällä

Se on aikaa vierähtänyt viime postauksesta. Ei me ihan laakereilla olla maattu, vaikka harrastelut ovat olleet aika minimissä. Pennut ovat kasvaneet ja suurin osa maailmalle laitettu. Nyt olisi siis hyvä aika palata mammakoiralla uraputkeen. Ollaan kuitenkin rauhassa vielä otettu ja kuntoutettu Ruskaa metsälenkeillä. Aksassa olisi tarkoitus aloitella hyppyjumppa siis hyppytekniikalla muistella taas asioita. Jumppaa ja dopoiluakin saisi tehdä. Hakua pitäisi päästä treenimään. Muutama esineruutu ollaan mielenvirkistykseksi tehty. Katsotaan milloin saadaan aikaiseksi, sillä pentustenkin kanssa pitäs vielä jaksaa tutkia maailmaa.

Nona on palannut lepokaudelta touhujen pariin. Aksaa ollaan treenitty ja siinä neiti osoittaa varsin mukavia otteita, kunhan ohjaajakin on läsnä. Kontaktit toimivat A:n ja keinun osalta jo melko hyvin, mutta vahvistaahan niitä saa. Puomille on vähän unohtunut se toivottu asenne ja käyttäytyminen. Toki olen kyllä itsekin unohtanut ne kriteerit. Sitäpä vielä hinkataan ja hiotaan. Muuten se olisi kyllä niin kisavalmis, kun vaan oma aikataulu antaisi periksi. Kisatunnelmaa käydään hakemassa sulanmaan vetohommista. Vetoja ollaan tehty elokuun lopusta lähtien. Nyt olisi ensi viikonloppuna ekat kisat Ylikiimingissä. Pääsen itse helpolla, sillä jatketaan kevään kuvioita ja laitetaan kaksvaljakko vetoon. Nona siis kisaa yhdessä seisojan kanssa. Kauden päätavoite on SM:ssä Jämillä 17.-18.10. No ihan huumorilla toki kisat otetaan, kun pikkukoirat on pikkukoiria ja Nonan juoksut sotkivat treenejä. Ihan parhaassa iskussa ei vielä olla, mutta onhan tässä pariviikkoa vielä aikaa.
Niin täyttipä tuo pikkukoira vuosiakin tuossa välissä. Neiti on jo kolme vee. Äkkiä se aika sitten menee. Nona on monessa vielä niin keskeneräinen, vaikkakin ei kyllä koirasta johtuvista syistä. Kaikkeen ei vaan aika riitä. Haussa voisi olla kisavalmis, kun saisi hiottua ilmaisun kuntoon ja tottiksenkin myös. Paukut on vähän vaiheessa, etenkin paikallaolossa. Metrin hyppykin on neidille vielä jännä paikka. A estettä ei ole tehty koemuodossa. Töitä siis vielä olisi, mutta kun siihen tottikseen tarvisi sitä valvovaa silmää. Meni heti selittelyksi.

Nona 3v.


Nukkakin on tehnyt vetoja ja käynyt leirillä ja kisaamassa canicrossia oman treenarinsa kanssa Kajaanissa ja Kouvolassa. Myös Ylikiiminki on Nukan ohjelmassa.

Meidän uusin vahvistus Riipi tyttö on aloittanut opinnot isoksi kasvamisessa. Varsinainen tehotyttö mahtaa tulla neidistä, jolla on kyllä omaa päätä. Riipin kanssa tehdään varmaankin agilityä ja PK-puolta. Ensin kuitenkin ihan rauhassa kasvetaan ja opetellaan yhteistyötä. Yritetään kerrankin rakentaa pohjia ihan rauhassa, eikä oteta paineita kisaiän täyttymisestä.

Meidän Riipi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti